Иновация и качество, утвърдени с времето от 1990 година…
Пречистване на води
Пречистване на питейни води
Пречистване на битови отпадъчни води
Пречистване на технологични отпадъчни води
Пречистване на води за бутилиране

 

Съоръжения за третиране на газове
Съоръжения за третиране на промишлени газове
Съоръжения за електрохимична конверсия на органични вещества до високоенергиен газ

 

Уред за насищане на въздуха с аниони на кислорода „OZ-04“
Бутилирана вода с високо  кислородно съдържание
„ОЗАРА АКТИВ“ – хранителна добавка

 Бутилирана вода с високо  кислородно съдържание

 

ОЗАРА ОКСИ R

 

ОЗАРА ОКСИ R

ВОДА ОТ ГРУПАТА НА „OXY WATER“

допълнително обогатена с аниони на кислорода

Кислорода и човешкото тяло

Основните компоненти, без които животът на земята е невъзможен, са вода и кислород. Всички основни жизненоважни процеси в организма са свързани именно с водата. Особено голяма е нуждата от тези елементи на хора, които живеят в неблагоприятни условия на околната среда.
Кислородът навлиза в човешкото тяло главно чрез вода и въздух:
• чистият естествен въздух съдържа до 21% от този газ;
• планинската изворна вода съдържа приблизително 12 mg/l;
• в пречистена вода остава само 5-9 мг на литър.

Какво представлява обогатената с аниони на кислорода вода „ОЗАРА ОКСИ“

При използване на битови технологии няма да е възможно да се разтворят повече от 9 mg кислород в 1 литър питейна вода и следователно не трябва да се очаква огромен ефект. Освен това, когато бутилката се отвори, по-голямата част от кислорода излиза за няколко минути.
Водата ОЗАРА ОКСИ е физико-химично стабилизирана и обогатена с аниони на кислорода чрез оборудване, патентно защитено от ЕлфиТех ООД, Стара Загора.
Тя е с кислородно съдържание над 150%, с ниска минерализация и ниска електропроводимост.

Роля на водата, обогатена допълнително с аниони на кислорода

Как да комбинираме такива жизненоважни за хората елементи като вода и кислород в един продукт? Учени от цял свят се борят за тази задача и решението вече е намерено – перфектната вода!
Липсата на кислород в човешкото тяло може да се попълни с вода. Тази среда е естествено подходяща за тялото, отличава се с висока степен на усвояване от клетките и лесно прониква във всички системи. И най-важното е, че водата транспортира кислород. За да се реши проблемът с кислородния глад, е необходимо самата вода да стане кислород. Това са свойствата, които идеалната вода притежава!
Кислородно обогатена вода – питейна вода, наситена с много кислород. Кислородът, който влиза в тялото заедно с водата, се усвоява по-лесно. Предимството на кислородната вода е бързият пренос на кислород към клетките без окисление от свободни радикали. Тялото ни е много чувствително към липсата на вода и кислород – появяват се суха кожа и преждевременни бръчки, имунитетът намалява, появяват се главоболие, проблеми с паметта и концентрацията, постоянно ни се иска да ядем и да спим. Кислородно обогатената вода е ефективна само през първите 15-20 минути след отваряне на бутилката – трябва да я изпиете възможно най-скоро, докато се превърне в обикновена вода. С помощта на вода, обогатена с кислород, е възможно да се задоволят нуждите на организма от кислород за осигуряване на всички жизнени процеси. Веднъж попаднали в тялото, молекулите на кислорода бързо проникват в желаните клетки на органите. Първо, оралните лигавици са пълни с кислород, след това органите на храносмилателната система. След това кислород навлиза в кръвния поток и навлиза във всички човешки органи.
Обогатената с кислород вода е антиоксидант, който задейства ефективния процес на отстраняване на токсините от тялото. Усвоявайки се през чревните стени, водата насища органите с кислород, като активира тяхната работа и повишава жизнеността на тялото.
Ежедневната консумация на 2 литра кислородна вода има благоприятен ефект върху функционирането на всички системи на тялото

Ползи за организма при консумация на вода обогатена с аниони на кислорода „ОЗАРА ОКСИ“:

• бързо възстановява кислородния дефицит в телесните тъкани;
• ускорява метаболизма и подобрява кръвоносната система;
• спомага за правилното функциониране на храносмилателната система;
• оказва благоприятен ефект върху имунната система на тялото като цяло;
• позволява бързо справяне със стреса и умората;
• справя се със задачата да елиминира кислородното гладуване;
• поради голямото количество кислород се ускорява абсорбцията на минерали, аминокиселини и протеини;
• спомага да се поддържа нивото на глюкозното съдържание до необходимото за нормалното функциониране на организма;
• ускорява заздравяването на рани и поддържа мускулната активност;
• активира работата на мозъка, подобрява концентрацията и паметта;
• подобрява състоянието на кожата, като я почиства от токсини и забавя процеса на стареене;

Кой трябва да пие кислородно обогатена вода?

Положителни резултати могат да се видят след няколко месеца редовна употреба на кислородна вода. Спортистите започват да се справят по-добре с висока физическа активност, издръжливостта им се увеличава, сърдечната честота и дишането им намаляват, а мускулите им се възстановяват по-бързо след интензивни тренировки. Алпинистите по-лесно се справят с липсата на кислород, а пътешествениците – с аклиматизация. За тези, които обичат алкохолните партита, е по-лесно да преживеят симптомите на махмурлука – да облекчат главоболието и чувството на умора, да прочистят тялото от алкохолни остатъци и токсини. Помага на бъдещите майки да понасят по-лесно токсикозата и да облекчат стреса.
Помага на ученици, студенти и работохолици да издържат на висок психически стрес. Кислородно обогатената вода е необходима за жителите на градовете, които постоянно са в условия на липса на чист въздух.

Как може да си я доставите?

ОЗАРА ОКСИ може да поръчате на тел. 042 604 764 или на e-mail: elphi.teh@gmail.com.

Предлага се в кашони по 12 бр. бутилки от 0,5 л.

Доставката се извършва по куриер на посочен от Вас адрес и се заплаща при доставка.

При поръчка над 10 кашона, на разстояние до 200 км., доставката се извършва с наша кола до Ваш адрес, като не се заплаща транспорт.